בית פרטי בכפר הנגיד

בית שעבר שיפוץ מאסיבי, בנוי ב -3 מפלסים עבור זוג עם 3 ילדים.

בגינה הגדולה נדרשנו לתכנן בריכה ומיד הבנתי שאני רוצה לראות אותה מכל פינה בקומת הכניסה, לשם כך פתחנו קירות והוספנו חלונות רבים , חלקם כיציאה לגינה וחלקם כקירות זכוכית קבועה לקבלת הבריכה בחלל הבית.

פינת ה TV של המשפחה הוסבה לפינת עבודה "מדליקה" הנשקפת ומדברת בשפת העיצוב של המפלס הראשי, הסלון שלא היה בשימוש הפך להיות החלל המרכזי בבית עם קמין גז בנוי משולב בקיר TV ובר משקאות.

במטבח נוסף אי שמקשר בין כל החללים בבית ובכך יוצר אינטראקציה בין כל בני הבית בכל חלל שיבחרו לבלות.

בפינת האוכל נבנו קירות זכוכית המשקיפים לבריכה ולגינה ונותנים תחושה של ישיבה בחלל הפתוח, כאשר בקו קירות הזכוכית בנינו תעלה כבריכת דגים עם צמחי מים להשלמת התחושה של ישיבה בטבע.

לעיצוב פינות הבית נבחרו גוונים של שחור אפור ניטרלי ועץ, עם חלונות פרופיל בלגי בהיר לקבלת סגנון מודרני וחם ועם זאת מותאם לאיזור הכפרי בו נמצא הבית.

ליצירת קשר

050-8356713